Sant...

Till er som klagar på skolan börjar: Man ser ofta ner på de sakerna man tar förgivet, för att man förväntar sig att oavsett vad kommer det alltid finnas där, det är en bekvämlighet..  Anser att vi trycker ner skolan för mycket, tänk vilka möjligheter den ger? Vi alla kan gå igenom motgångar så som stress, mobbing, oförståelse, utanförskap.. Mycket har vi fått erfara mellan terminerna, men glöm inte bort att de är knutpunkten för gemenskap, inspiration, intressen.. Fokusera inte bara på det tunga.. där även böckerna ingår! Tänk när vi inte har någon skola att gå till varje dag, inte veta hur våran dag ska se ut? Då finns ingen säkerhet att luta tillbaks på.. Nej ta till vara på de här åren! För jag kan intyga er att det är något jag kommer sakna.
Jag håller fult med tjejen!
Sommarlovet har varit perfekt, men efter ett tag tröttnar man p åat titne veta vad som ska hända nästa dag, man tröttnar på att vara med samma vänner om och om igen!
Man är taggad att börja, att få göra just det man tycker är kul. Att få nya kompisar är jättekul, men extra bonus om de har samma intressen som dig, right?
Klart, proven suger, läxorna är itne roliga heller, men håll ut dessa tre år, sedan kan du ta ett sabbatsår o göra vad fan du vill, eller fortsätta läsa direkt ett par år till. Sedan när du väl står där med ditt drömjobb, penarna i handen bredvid ditt drömhus som du inrett. Bredvid står din man med en treårig i famnen som är ers medan den äldsta hoppar studsimatta, då kommer du tänka tillbaka till gymnasiet o tänkte :
" tack gode gud att jag inte gav upp"
För att ge upp är nog det enklaste som finns. inget kommer gratis ner från himmlen precis!
DU måste jobba för dina betyg
DU måste jobba för din dröm
för det är
DU som kommer leva i den.

Kommentarer
Anonym

Sv: Kul att du är med och tävlar! :)



Kram

http://idas.myshowroom.se

2011-08-21 16:51:55

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0