Demi Lovato #Nice

Nyligen var det en stor skandal över hur Dinsey styr sina program.
Innan, var det att uppmuntra barnen,, att göra så de förstår att de är bra som dem är och är värda guld, nu e det att trycka ner dem, o säga åt dem att sluta äta.
Det är sjuuukt viktigt att tänka på att det är faktiskt till småbarn ni säger det till, småbarn som ser upp till Disney. Småbarn är oftast naiva, och tror på de som man säger till dem.
Så när Disney producenterna låter att man säger detta i ett avsnitt av Shake it Up.
"I could just eat you up, well if I ate."

Förståligt nog blev Demi Lovato, en av Dinseys stjärngångsrika stjärnor på Sonny with a Chace som slutade just pågrund av sina ätproblem, arg. Hon twittrade detta:
"I find it really funny how a company can lose one of their actress' from the pressures of an EATING DISORDER and yet still make joke about that very disease..... #nice."


Disney fick reda på det, och efter bara ett par timmar svarade dem på det från sin PR sida:
"We hear you & are pulling both episodes as quickly as possible & reevaluating them ... It’s NEVER our intention to make light of eating disorders!"


Saken är att jag inte förstår hur de ens från första början, tyckte det var okay att ge ut något sånt!
Vi tar in de o kollar om det, jaha...so? Ni har redan SENT det era idioter, miljontals barn har redan sett det.
Kommer ni kunna kolla er i speglen och säga att ni är stolta över er själva, när ni är medvetna om att NI kan vara en av alla anledningar till att ett barn slutar äta.

Alla i samhället präglas redan på alla skönhetsideal, och det där gjorde saken inte bättre. Barn är redan osäkra på sig själv, o åldern med ätstörningar har sjunkit de senaste åren.
Är det okay tycker ni?

Och att ni själa, tycker illa om er själva, era kroppar, hjälper inte heller saken.
Jag känner folk som har storlek S och M i klädder, som vill gå ner i vikt.  För vaddå?
Tror ni att ni allvlarigt tallat kommer må bättre om vågen kommer visa 48-50?
Nej, för då kommer ni tycka även det är för mycket, o tänka att ni BAAAAARA ska gå ner liiiiiite till. Liiiiite till kan bli till myyyyyyycket mer. Ibland har man kontrtoll, men ibland förlorar man den, utan att vilja det.

Som sagt, ätstörningar är inget man väljer som många tror.
FÅ ut det från huvudet, o få in att det är en pshykiskt sjukdom.  Det är en sak som sätter sig på hjärnan, först har man kontoll, sen blir det mindre och mindre.
Och saken är en ätstörning är inte bara att sluta äta (Aneroxia) eller hetsäta (äta mkt) och sedan spy upp det (Bulemi) utan det finns flera. Dem är de vanligaste. Sedan finns det att man trännat för mycket med för lite i kroppen, vilket leder till att man går ner i vikt, men tar död på sin kropp.

Ni kommer antaligen aldrig se ut som dem ni ser på Fashon Week. Men ni är ändå vackra för det.
Ni behöver ingen jävla våg som säger åt er att ni är finna och att ni duger med era kilo.
Det finns dem som väger över 80 och är helt nöjda med det, eftersom de vet att kilona är inget ett skit i livet. De är nöjda med sig själva, och det är det viktigaste.
Ni behöver inte gå ner i vikt, ni måste lita på er själva. Få upp er självkänsla, för hur mycket ni än väger, är det NI och ni är vackra som ni är.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0