citat

419146_149093818543775_142228595896964_189272_109221805_n_large

Akon - a music genius

Var med Simone idag efter väla, och vi började helt plötlsigt lyssna på Akon. Kommer ihåg hur mycket jag älskade honom och det gav mig många 'flashbacks' till underbara minnen.
denna lyssnade vi asmycket på i fyran/femman innan idrotten. PG satte alltid på den och de slutade med att alla var helt uppvärmda inför idrotten pga hur mycket vi 'dansat' runt.


denna låten kan alla på något sätt relatera till. Älskar denna för budskapet. 


Gillar denna eftersom den visar att man inte ska bryr sig om vad
andra vill/säger sålänge man själv är glad och nöjd. 


det är inte okay att låta andra ta skulden för något du gjort.
hellre vara sen, men föröska ändra på det, än att aldrig bry sig. 


alla är lika mycket värda, och alla har samma rättigheter
no mather kön/färg/religion.
Alla förtjänar sin frihet.

När jag tänker så ser jag hur meningsfulla hans låtar är och hur mycket hans musik ändå lärt mig, och inspirerat mig. Akon kommer alltid att vara en av dem som påverkat min syn på världen och han kommer alltid vara den första rapparen jag hört talas om och lyssnat på något. (gick i fyran, don't judge! )

Enjoy Your meal


en låt som ALLTID gör mig glad, No mather what! :D


hot stuff here foks!citat

Tumblr_lzq421dafj1r36j8go1_500_large

Don't let me down

W.O.W.
det har gått en HEL dag utan att jag ätit något förutom te o typ fem godisbitar. Bara jag som är skrämd? De värsta är att jag inte är hungrig, det händer fan ALDRIG mig. jag är typ ALLTID hungrig!!! :S:S:S:S:S:S:S
Aja ska snart tvinga i mig något tror jag. 

Good news, på tisdag slutar jag tio över tolv  :D tack vare då att matten är inställd, den är inställd på torsdag med, men vi har fortfarande mentorstiden.

Min o simones musikvideo har på bara 2 veckor haft 158 visningar :D Med tanke på att vi är no bodies så känns det AWESOME!!

Mindre awesome: klockan kommer ringa imorgon, och det kommer regna -.- 

TILL SIMONE O MINDY: vi måste fortfarande spela in väla scenen. kanske på tisdag med tanke på hur tidigt vi slutar?
Tumblr_lxzaehlzzz1r6tunto1_500_large
hottie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lite knäppa tankar maybe?

Just nu är jag världens ledsnaste person eftersom jag blivit van vid att lägga mig tre fyra på naten och vakna runt ett två på eftermiddagen. Jag har blivit van vid att göra exakt vad fan jag vill. Van vid att inte behöva göra något. Van vid att jag går ut ur huset om jag vill o när jag vill, inte för att jag måste :/.  Dvs, jag vill inte börja skolan på måndag =(

Men något annat som jag kom att tänka på:

Efter gymnasiet, om man gått högskoleförberedande så har man högskolan att checka av, men när man är klar med den? Då är man verkligen vuxen, och redo för allt som livet kan åstakomma. Men tänk så knäppt ändå!
Man är klar med skolan, ALL skola, och där står man, och vet att man aldrig mer kommer gå i skolan. Man är helt klar med den. Så knäppt det måste kännas att veta att this is it jag kommer aldrig sätta mig i skolbänken igen.
Fan vad skrämande ändå. Jag menar, sedan vi var små är det just det vi gjort ju! Suttit i skolbänken i över tio år och helt plötsligt ska den tryggheten (knäppt jag vet, men det är ändå sant. Skolan är något vi vet, inte riktiga jobblivet) tas ifrån en.

Så detta fick mig att fundera. Samtidigt som jag så gärna vill få allt som har med skolan att göra gjord, finns det en liten del av mig som inte vill det. det är kanske därför folk blir lärare? Hm...de får återvända till det 'ända' de vet...

okay crazy inlägg indeed.

A song i truly love.


"Ooh, baby, do you know what that's worth?
Ooh, heaven is a place on earth.
They say in heaven love comes first.
We'll make heaven a place on earth.
Ooh, heaven is a place on earth.

In this world we're just beginning
To understand the miracle of living.
Baby, I was afraid before
But I'm not afraid anymore"

Citat

Tumblr_lzk090sci91qhwqlro1_500_large

Nästa: Ängelholm

Sitter på 514 mot Ängelholm. Bussresan har varit underhållande eftersom jag inte känner igen något alls typ, så är det kul att se var vi kör. Med 520 kan jag hela vägen så många gånger jag åker den.
Jag åker kanske till Ängelholm en gång vart annat år vilket är jättesynd eftersom jag verkligen tycker om Ängelholm, den är en gammal stad, mysigt :)
Och jag älskar deras sjukhus o hatar Helsingborgs. Ängelholms sjukhus är nog nyare för den ser mycket bättre ut än Helsingborgs. Dumt att favorisera vet med så är läget :)
Nu är jag snart framme på stationen där Mindy, Julia och Jacob hämtar upp mig sen ska vi fika o hänga i stan tills bussen hem till dem går :)
Vi hör senare :)


4 låtar.

på engelskan håller vi på att redovisa låtar som vi gillar. Och här är fyra av kanske nio tio st. som jag gillar  :)

Andre redovisade den


Simon redovisade denjosefine redovisade den
(av alla låtar, är denna den enda som går rakt in i hjärtat på mig. )


Emma redovisade denna

citat

Tumblr_lz4q3ekqr01r6ipclo1_400_large

:)


Don't quit, ya to good 4 it

Tumblr_lzhmfwrlph1qcmfnio1_500_large

sitting around waiting for yah

den senaste timmen (sedan 12) har jag, simone o mindy suttit utanför lärarrummet o väntat på vår NK lärare som sa att vi skulle komma till arbetsrummet tilv, men var såklart inte där då... -.- fuck it.
Satt man där ute o ni skulle sett LÄRARNA!!!!! Vår mentor frågade om vi ville ha kafé efter en halvtimme, han tycktwe så synd om oss, han fattade att vi ville ha vårt NK prov resultat.
En av lärarna, morten kom ut o fotade oss, han sa att han skulle pröva lägga in den i ngt så ja, vf inte vi gjorde inget annat än låg där o väntade. NK läraren kom en o en halvtimme senare typ... -.-

To damn early

Japp det var det första jag sa till Julia när jag vaknade xd
Efter idrottsdagen drog Simone mindy o jag till donken o käkade vår lunch där. Yummi :)
På väla letade jag skor, men hittade inga -.- ska till familia nu på lördag o hittar förhoppningsvis då :) men känns ändå onödigt nu när de hlr på att bli varmare :/.
Julia kom runt fem o så snackade vi på väla o allt innan vi drog till henne där jag då sov över xd gav mig själv lita sovmorgon :D elr Nje. Vaknade kl halv åtta som jag gör vanligtvis så ..hm.xd
Nu sitter jag på ett oförsenat tåg på väg till HBG o efter skolan drar jag DIREKT hem o nördar c.m.
Ni vet ordspråket : borta bra men hemma bäst?
Det stämmer :) hade det Asnice hos Julia, men saknade mitt rum o min säng haha! Xd
Slipper svenskan där vi ska läsa (Y) elr jag kmr på slutet av lektionen xd sen så vet jag vad jag ska göra på msk:n. Dock har vi matte idag, men övningprovet var för lätt så kmr klara detta prov med :)
Nu tänker jag fortsätta nörda musik :)
(bloggade från mobilen, df ingen vettig bild xd)


Badminton in the house today xd


Citat

403268_2954072411325_1246861781_33360156_1232587095_n_large

Citat

403268_2954072411325_1246861781_33360156_1232587095_n_large

Mindys Pojke

Har lånat Mindys pojke för att överföra filmer som hon har som jag vill ha :D o lovade att överföra första säsongen av C.M. med till henne xd
Här kommer en bild på Mindys pojke ! :D


If I could, have just one night with u, and make it alright


Criminal Minds

hela helgen har gått åt att kolla på Criminal minds :D
jag är snart klar med säsong 1 :)

Jag har alltid tyckt att det är jätteintressant att se hur folk tänker, och med criminal minds är det just det man får se :) Kan lugnt säga att det är en av mina favoriter :D

Criminal Minds Season 1 DVDs
just nu är jag helt kär i Dr. Reid. Älskar honom som person av ngn anledning :D
(klart jag älskar alla karaktärer, men han mest just nu :D)

Nu blir det att göra engelskan (N) och sedan fortsätta nörda C.M (Y)Nom nom :)

Pappa kom hem med jordgubbar :D gådispåse:D o chips till mig :D
Me really happy :D


Citat


sitting in the school.

fin rubrik.  För er som inte fattade, sitter jag i skolan nu och bloggar från datan jag snodde från Mindy. She doens't mind :D

Ska snart trycka nu, eller ja, hoppas jag lyckas o de blir lyckat.... ingen garanti på den. Blir det helt fuckad gör jag något nytt :)

Det är typiskt hur mycket reklam det är om semlor, nu vill jag oxå äta sånt!!!

Såg nyss att Shoo Bre snart har premiär :D Jag o mindy snackade att vi inte varit på bio på ett tag men kom fram till att de va för att de inte finns bra filmer som går nu. Men den 24 feb, när Shoo Bre kmr ut, kommer andra oxå släppas, så de kmr ändras snabbt :D:D:D:D:D:D
Gtg, ska trycka nu :D 

Dsc_5737_large

Död

Det e vad jag e just nu. Ska sova, för trött för annat.
Imon får jag leva ännu en dag utan Simone:/ (skolan e inte detsamma utan dig. Det funkar inte med två musketörer, utan det behövs tre:( )
Badminton imon. Kul ändå, men inte. Jag o Simone äger på det, o vi ligger på samma nivå så det blir ofta jämt, men nu e inte hon där :( (börjar snart gråta av trötthet o förtvivlan :()

Hoppas ni inte e lika döda som mig. Cya


bra upd.

japp som ni ser, uppdaterningen lider realivit mycket nu eftersom jag har många bollar i luften just nu....

igår var jag i Lund efter skolan och träffade Julia :)
Vi fickade på cofebreak och vi bestälde varm chocklad, jag med grädde medan hon utan. (hur fan hon kunde dricka utan vete gudarna).
Så där satt vi och snackade som fan (mer jag) och såklart pallade jag inte snacka vanliga samtalsämnen, utan tog helt random o knäppa. (me likii :D) Haha ne men bådå två ejoyed it XD De bästa var dock att nu var de bara vi två. Alltså oss själva. Avslappnat m.m. o som vanligt :)

Träffade Mone på bussen hem, o där snackade vi lite och planerade lite inför idag. Vi planerade snabbt per sms imoese med o de e best'mt att ja trett tåg vid 12 o drar dit.

Nu måste jag dock koncentrera mig på svenskan, ifall jag någonsin vill fatta detta.

c. ya.

Snacka stor skärm.....

dagen idag....hittils har den sugit realtivt mycket haha! 
Nej men bussresan till skolan var helt udda!!! Vi brukar inte snacka, men vi brukar känna av varandras närvaro, och idag fanns den inte där. Relativt förvirande. 

Det ända jag såg fram emot var att Mindy snart skulle komma till skolan, men så får jag sms om att hon inte kommer eftersom hon var sjuk. :/
Hela naturkunskapen var ja...behövs de ord ens? 

Nu är det digitalt skapande. Det enda positiva med denna fem timmars lektion är att jag förvånade Morten (läraren) med min grupps awesome planering o problemfixning. Sedan var de lunch o jag blev så sugen på att sitta vid macarna, Mac datorerna då. Efter att ha kollat på alla i cirka en minut valde jag denna som jag sitter vid. Det knäppa är att alla ser exakt likadana ut, men ändå var jag tvungen att stå o kolla på alla o välja. Seriöst? Jag blir rädd för mig själv ibland. 

Klockan är tolv om typ ett par minuter, och jag har ungefär två timmar kvar to kill. Kill me? Seriöst. vad fan ska jag göra alla dessa minuter?!!!!!!
Klockan två drar jag till lund o träffar julia o vi ska dricka den där awesoma goa chockladen på ett café :D 

C ya

Sometimes i wanna be someone els. Not because i'm tired of My life but i wanna see all the sweet things in it

Såg ep 19 av PLL. True love!!

Uppdateringen har varit sådär jag vet, men jag har kommit en lång väg från att skita i att blogga för att jag inte kan. O försöka lägga upp något :)

Idag var sista dagen med Simone tills nästa vecka :/ imon ska hon vara på förundersökning hela dagen, och på torsdag ska hon opereras. Jag vet att det låter knäppt men JAG är oxå nervös :/ men det kommer gå bra, det vet jag eftersom hon inte har min tillåtelse att dö :)

Imon blir det fika o snack med Julia i Lund #epic.
Något mer epic är att nästa onsdag kväll/natt drar vi till kastrup o mötter sebbe :) Asnice att få träffa honom o förhoppningsvis är han inte som den andra sebbe jag känner. Men enligt julia är han en Asnice guy så :)
Och gissa vem som äntligen ska fika på STARBUCKS?? Jo MEEEE!!!! :D

Ska bada nu, fryser och krypa ner i sängen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2831622/images/2012/pic_188312256.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2831622/images/2012/pic_188312290.jpg" class="image">


kan nog se denna om o om o om igen :D

seriöst asgarvar!! detta klippet är det bästa EVER I HELA IDOLS HISTORIA!!!!
hahahaha!

Kill me

Prov nu. Kill me.


Someone like you - mine and simones musicvideo

Simone är verkligen helt awesome! Det är hon som synkat allt m.m. ALL CREDS TILL HENNE!!!
här är slutresultatet!


Someone like you - mine and simones musicvideo

Simone är verkligen helt awesome! Det är hon som synkat allt m.m. ALL CREDS TILL HENNE!!!
här är slutresultatet!


"Do you know how it feels like, to be the last one, to know that the lock on the door has changeed"

nope but i  can imagin. 

Detta är en av de största knarklåtarna i min o simones historia!
Som vi knarkat denna som yngre!
LOVE IT :D


citat

302mbe0_large

Tumblr_lx4e3cofzs1qgg6zbo1_500_large

Tumblr_lxtng3ifwb1qivg1ko1_500_large

citat

302mbe0_large

Tumblr_lx4e3cofzs1qgg6zbo1_500_large

Tumblr_lxtng3ifwb1qivg1ko1_500_large

svar på tal

Anon.
Om du tycker den här listan är smart, rolig eller sann är du nog rätt så korkad. Sluta bidra till ett samhälle där man ser kön före personlighet, det kommer förstöra så mycket för dig i framtiden.

svar: sann?det vet jag inte, jag är ingen kille. Smart? ja...kanske, hade den VARIT SANN hade de varit en hjälp till oss tjejer. Rolig, japp, det tyckte jag. Och det tyckte nog många andra.
Men du har ingen jävla rätt att kalla mig, eller andra som skrattat åt denna lista, korkade.
Det är du som är korkad, om du inte kan se att vi skrattar åt DUMHETEN i den!
jag vet att samhället är helt fel på de där, men det betyder inte att JAG, eller de andra som skrattat åt den håller med samhället. Jag är asförbanad på folk som går efter kön/snygghet framför perosnlighet. När jag blir  kär i någon, blir ajg kär i dess perosnlighet! Deras utseende, spelar roll för det är det som ger insidan en chans, men jag känner fan asmånga killar som jag inte alls tycker är aktraktiva, men som jag kan tänka mig bli ihop med. Utseendet är inte allt, nej. Och det har jag tyckt sedan jag var mogen nog att förstå detta.
Kön? jag skiter fan i kön, kille som tjej. Det ända som varierar våra kroppar är brösten o underliven. Soooooo????? jag är itne heller emot homosecuella om det är det du föröskte säga heller. Jag känner folk som är bi o homo. Och jag har nada problem med dem. Jag är fan vän med dem. Så döm inte förren du vet allt. Och jag är ledsen om du tog åt dig o fann detta kränkande. men som sagt, den var rolig för dumheten i den. Tyvärr har du inte länkar om du har någon blogg som jag kunnat svara på, så förhoppningsvis ser du den här.

Gonna make some magic


Never mind, I'll find someone like you


hm....

fin rubrik right? :D

Vakande vid typ tio idag, o så hade jag tänkt mig att jag skulle duscha snabbt o sedan drika te. Duschen blev til ett bad istället o steg inte ur förren typ halv tolv, då jag var tvungen eftersom vi skulle äta XO

Snackade med simone o snart kommer hon hit, så e vi här en stund innan vi drar till henne o börjar spela in musikvideo :D vi har gjort två stycken hittientills, och båda blev asniciga o bra! :D Epica :D
De låtar vi gjort är :
- Next to you - Justin Bieber ft. Chris Brown
- Who Says - Selena Gomez.

Idag ska vi nog göra (som vi nog bestäm XD) Adeles, Someone like you.
jag älskar allvlarigt talat Adeles röst, den är så jäkla mäktig på något sätt.
Tänker inte skriva hoppas det går bra, eftersom jag VET att de kommer gå AWESOME, seriöst, de e mig o simone vi snackar om? hur kan de bli ngt annat än awesome??? (JK XD)


freak

haha XD
ne men ska in i duschen, sedan blir de nog rita tror jag, om jag inte blir ännu tröttare o skiter i allt o lägger mig XD
soooooo me :D
ne men seriöst, asnice att det är lördag imon, för då får jag sova, o då blir jag en snäll o rar varg (bjuder på den XD)
ne men seriöst, ja på morgnar? nuhu.
starkas simone som får stå ut med mig varje morgon vid busshållsplatsen. Stakaren. Seriöst tkr synd om henne. Men hon borde ändå lärt sig att jag är sån på morgonen, sen går de över :D

"i would like mornings more if they wasn't so damn early" XD true.

haha o alla vet att man INTE smsar mig INNAN elva, innan ett på den säkra sidan typ XD haha neee, eller jo....så lat e jag Xd. Brukar väl vanligtvis vakna vmellan 8-11. men e så lat o trött att jag tvingar mig själv til latt somna om så kroppen min klarar av mer under dagen :D

guten nacht :)

Citat

407377_353472494671242_216572401694586_1398230_711193198_n_large

the one that got away

Seriöst, när jag lyssnar på den låten, börjar jag verkligen tänka att jag egentlgien är rädd att göra misstag, men egentligen ska man inte vara det.
det som alla säger: "U only live once" "your only young once" "don't regrett something that once mad you smile" "don't regrett someting that once mad you happy"
Men ändå är vi rädda för att screw things up. Men vi är inte felfria, men vi döljer det så mycket om vi bara kan.
Failat ändå, eftersom man får göra misstag, för det är då man lär sig. 

mamma: sätt inte handen på plattan när den är varm för då gör det ont
6 åriga jag: sätter handen på plattan o får jätteont. Inte gjort om den

mamma: hoppa inte i sängen, för du kan ramla ner
4 åriga jag: gör det ändå, ramlar, gör inte det på ett tag, o samma sak igen. (slutade dock när jag va sex XD )
nej men som ni ser, man lär sig av sina misstag, och man måste göra vissa misstag, för att förstå själva misstaget.
Men oftast ångrar man sig enormt. Som kanske om en kille, ett svårt beslut, m.m. men de e sant, ångra fan inte något som fått dig att le. 

men något som jag med är rädd för, är att göra misstaget att släppa taget om något jag älskar.
I videon nedan släpper tjejen taget om killen, o ångrar det resten av livet. och jag vill inte göra ett sånt misstag.
För tänk, ibland kan man inte fixa de, eftersom något kommer emellan. Som här, killen dör.
Och man ångrar sig för att man gjorde det misstaget, o önskar att man kan göra the done undone. :/24 regler killar önskade att tjejer viste

TAGEN FRÅN HOFHS BLOGG! (KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET)

killar&tjejer

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Ni har tillräckligt med kläder.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.

new in :D

kör mindy style o tar från nätet istället för att fota själva :D


200 kr Gina

200 kr Gina 

Idag hade jag och simone en simone o oana dag, dvs, en dag då bara VI va, inte andra. ingen mindy, eller anna, eller någon annan. bara vi. :) vi har inte varit bara vi två på shopping elr i allmänt på jättelänge, o när vi var på väla i tisdags o väntade på mindy kom alla flashbacks och jag insåg hur mycket jag saknade att de stunder de bara varit vi två :)
Vi älskar att ha anna, mindy eller ja, ngn annan med oss, men sedan skolan börjat har det bara varit andra, aldrig VI. Så vi såg till att göra det till en VI dag.
Lyckad VI dag. Tack för VI dagen simone :D

Citat :)


there is a side to you that I never knew...


detta är minnen detta haha!

Sometimes I wonder why I even try


yeah...me to...me to..


u want this? oh yeah, gimme :D, plz :D

Tumblr_lypthdkiwy1ronzhzo1_500_largeone day, I have to leave everything behind me, to be able to take a step forward

hiya guys! :D
seeeg dag.
Speciellt när man  väntar ca 2 timmar på att mindy ska skicka ngt, som hon tillsist gjorde, men jaja, de blev klart iaf o vid fem vöer två sat jag, simone o anna på bussen hem #swaaag.
Hela bussresan kollade jag in en snygg kille som vi tyyyp känner. Inte känner så man men tjena! utan man vet vem den personen e. Iaf, vis slutet av resan mimade jag snygg kille o ni SKULLE HA SETT SIMONE!!
Hon bara lutade sig fram, över anna, o kollade där jag hade nickat. vääääääldigt diskret...haha!

Hemma hoss henne la vi i hennes säng o snackade lite innan vi frågade om vi fick ta kafé o satt o drack det ett tag :d love deras kafé, inte goare :D

Simone ville så gärna styla mig, o de blev fan snyggt :d så imon ska jag till henne innan skolan så hon kan göra om håret :D
naaajs XD
såkalrt tog hon bilder....seriöst den tjejen lät mig nästan inte äta min chockladpudding ifred -.-
haha! XD

natur

sitter på nk lektionen just nu, o kollar på en intressant video (vetenskap). Jätteintressant faktiskt :D
Simone stack nyss på toa, men när hon kmr tbx ska vi fortsätta kolla.
VI hade prov idag, gick nog bra för både mig och simone :)
Haha snacka om att ta varje chans till att blogga huh? :P